• Strøm der du er med aggregat fra Honda

Aggregat Honda EU

Honda aggregater

Honda EU aggregater

Hondas EU aggregater utgjør eliten av kompakte, mobile strømaggregater. I tillegg er de også lette og ekstremt stillegående. EU-modellene gir super-ren kraft selv i de fjerneste strøk. Disse ekstra mobile og driftsøkonomiske aggregatene har akustisk isolert chassis i tillegg til et avansert eksossystem, for å redusere driftsstøy ned til et komfortabelt nivå. Vekt holdes også på et minimalt nivå ved å bruke ultralette materialer som magnesium.

Den unike Inverterteknologien som du finner på alle våre EU-modeller, produserer nøyaktig den høykvalitetseffekten du trenger for sensitivt elektronisk utstyr, som PC’er, uten risiko for havari eller elektronisk skade. Inverterteknologien gir faktisk så stabil strøm at den kan sammenlignes med strømmen fra el-nettet.
Alle våre EU-modeller har også EcoThrottle, som automatisk justerer turtallet etter belastningen. I tillegg kan to like EU-modeller kobles sammen med en parallellkabel. Dette dobler utgangseffekten, som betyr at bruksområdene utvides ytterligere.

UTVID HYTTEKOMFORTEN MED FJERNBETJENING
Trykk på knappen og du har strøm - nesten som hjemme!

EU 30iS og EU65iS kan leveres med fjernbetjening, for enkel start og stopp av aggregatet - perfekt ved bruk for eksempel på hytta. Aggregatene kan også monteres inn i eget ”aggregathus” eller bod utendørs, slik at det kun er fjernbetjeningspanelet som må monteres innendørs i hytta. Hvor behagelig er vel ikke tanken på å slippe å gå ut hver gang du trenger å starte ditt aggregat?

Kontakt din lokale Honda fagforhandler for mer informasjon og veiledning.

 
MODELLSERIE / MODELLER OG PRISER
Modell
Ytelse
Vekt
Veil. pris inkl. mva.
Tilbudspris inkl. mva.

Tilbudspris EU30is med komplett fjernstartpakke og 10 m kabel kr. 29.990,- inkl. mva.
Sender... Vennligst vent!