• Honda Batteriserie

Honda batteriprodukter

Honda batteriserie

Vårt nye batteridrevne sortiment har samme ytelse og pålitelighet som våre bensindrevne produkter og gir deg en total frihet til å arbeide i hagen, med lavt lydnivå, null utslipp og lang batterikapasitet. Sortimentet omfatter gressklippere, gresstrimmer, hekksaks og løvblåser.

STILLE OG RENT
Den batteridrevne motoren er både vifteløs og konstruert i aluminium og setter nye standarder for stille drift, effektivitet, bærekraft og levereres med tre Thermo smart-litiumbatterier – 4, 6 och 9 Ah – for å passe dine behov. Vårt nye tilbud av robuste, motstandsdyktige og batteridrevne produkter kombinerer høy ytelse med total frihet til å forflytte seg rundt i hagen. 


Med ett enkelt Honda Li-ion-batteri kan du drifte alle de ulike produktene 
i Hondas nye batteriserie. Dette betyr at du ikke bare kan bytte batterier enkelt og raskt, men du trenger ikke å ha et eget batteri for hvert produkt du eier. Hvert batteri er bygget for å levere så lenge du trenger det, og er bygget på Thermo Smartteknologi for høyere ytelse og betydelig lengre batterilevetid. En konstant høy strøm gir stabil ytelse, mens en LCD-skjerm viser batteriets levetid og ladenivå til enhver tid. Ladingen er stillegående og rask, takket være laderne våre som kan levere 100% kapasitet på bare 35 minutter.* Alle Honda Li-ion-batterier har unike, varmeledende hus som bidrar til å forlenge levetiden, samt kompakte kabinetter som tåler håndteringen de vil møte i daglig bruk. Batteriene kan skiftes på få sekunder, slik at du kan jobbe uten avbrudd. Honda Li-ion-batterier er laget for gartnere som trenger å jobbe hele dagen, hver dag, til jobben er gjort.

*36V 4.0Ah batteri


LCD-Skjerm

Klart LCD-display viser den gjenværende ladningen i prosent.

Høy ytelse

Leverer konstant strømforsyning gjennom batteriladingen.

Sprutsikker

Vi vet at du ikke lar deg stoppe av regn. Det er grunnen til at våre trådløse håndholdte verktøy er trygge å bruke i all slags vær når de brukes med 9Ah-batteriet, som har et værbestandig belegg.

Thermo Smart teknologi

Thermo Smart forbedrer varmeavledningen fra innsiden til utsiden av batteriet, noe som gir lengre levetid og driftstid. Dette gjør det mulig med kontinuerlig høyspenningstrekk for heldags bruk og høy ytelse, selv under tunge forhold.

Sender... Vennligst vent!