• Honda Batteriserie

Honda batteriprodukter

Honda batteriserie

Ny batteridrevet serie fra Honda med samme ytelse og pålitelighet som Honda bensindrevne produkter. Utfør hagearbeidet med lavt lydnivå, null avgasser og lang batterikapasitet. Serien består av gressklippere, gresstrimmer, hekksaks og løvblåser.

STILLE OG RENT
Den batteridrevne motoren er konstruert i aluminium og setter nye standarder for stillegående drift, effektivitet og bærekraft. Levereres med 3 Thermo Smart Lithium batterier – 4, 6 og 9 Ah – for å passe dine behov. Disse robuste, motstandsdyktige og batteridrevne produktene kombinerer høy ytelse med total frihet til å forflytte seg rundt i hagen. 


Med ett enkelt Honda Li-ion-batteri kan du drifte alle de ulike produktene 
i Hondas batteriserie. Bytt batterier enkelt og raskt, du trenger ikke et eget batteri for hvert produkt du eier. Hvert batteri er bygget for å levere så lenge du trenger det, og er bygget på Thermo Smart teknologi for høyere ytelse og betydelig lengre batterilevetid. En konstant høy strøm gir stabil ytelse, mens en LCD-skjerm viser batteriets levetid og ladenivå til enhver tid. Ladingen er stillegående og rask, takket være hurtigladerene som kan levere 100% kapasitet på bare 35 minutter.* Alle Honda Li-ion-batterier har unike, varmeledende hus som bidrar til å forlenge levetiden, samt kompakte kabinetter som tåler daglig bruk. Batteriene skiftes på få sekunder, slik at du kan jobbe uten avbrudd. 

*36V 4.0Ah batteri


LCD-skjerm

Tydelig LCD-skjerm viser gjenværende lading i prosent.

Høy ytelse

Leverer konstant strømforsyning gjennom batteriladingen.

Værbestandig

Vi vet at du ikke lar deg stoppe av regn. Derfor er også Honda batteridrevne produkter trygge å bruke i all slags vær når de brukes med 9Ah-batteriet, som har et værbestandig belegg.

Thermo Smart teknologi

Thermo Smart forbedrer varmeavledningen fra innsiden til utsiden av batteriet, noe som gir lengre levetid og driftstid. Muliggjør kontinuerlig høyspenningstrekk for heldags bruk og høy ytelse, selv under tunge forhold.

Drift - Batteri
Batterisystem - 36 V
Sverdlengde - 60 cm
Maks grentykkelse - 25 mm
Pris inkl. mva.
8 990,-
Drift - Batteri
Klippebredde - 41 cm
Klippesystem - Oppsamling
Pris inkl. mva.
6 690,-
Drift - Batteri
9Ah batterikapasitet - 135 min
Håndtak - U-håndtak
Pris inkl. mva.
7 790,-
Drift - Batteri
Klippebredde - 46 cm
Klippesystem - Oppsamling/bioklipp
Pris inkl. mva.
9 990,-
Pris inkl. mva.
2 690,-
Pris inkl. mva.
3 290,-
Pris inkl. mva.
7 490,-
Pris inkl. mva.
1 390,-
Sender... Vennligst vent!